VIRÁGOK, A ZÖLD NÖVÉNYEK, ÜNNEPI DÍSZBE ÖLTÖZTETIK A MAKÓI KÖZÖSSÉG LELKÉT IS…

"Virágos Makóért" környezetszépítő verseny díjátadó ünnepség

Kedves Kertszerető Barátaim,

Egy város akkor szép, ha növények, virágok borítják be tereiket, utcáikat, kertjeiket. A növények szeretete felüdülést ad a léleknek, közösséget formál, nyugtat és kreatív világot is erősíti az emberben. Mindig és mindenhol lehet kertészkedni. Makó városa szép példája ennek. Megtisztelő meghívásnak tettem eleget. Minden évben megrendezik Makón,  a “Virágos Makóért” környezetszépítő versenyt és annak díjátadó ünnepségét. Ezen a rendezvényen tartottam előadást, a kertjeink világáról, aktuális és különleges praktikákról a környezetváltozás jegyében. Megtisztelő, hogy sok kertbarát és érdeklődő vendég látogatott el a díjátadóra, és előadásra.

Nagyon köszönöm, Farkas Éva Erzsébet polgármester asszonynak és Kollégáinak a felkérést és a meghívást. Külön köszönöm, a köszönetnyilvánítás gondolatait, mely a Sipos Gazda levelesládájában olvasható. Kívánok mindenkinek, jó kertészkedést és eredményes növényápolást. Teljék benne mindannyiunk öröme.

Együtt – Mindenkiért!

Felkeltettem az érdeklődésüket, és Önök is a közeljövőben, szakmai előadásban vagy csapatépítő tréningben gondolkodnak, akkor keressenek bizalommal az elérhetőségeim egyikén…
Több éves multinacionális és szakmai múlttal rendelkezve, szakmai elméleti előadások, gyakorlati bemutatók tartása – méhészet, megporzó rovarok világa, kertgazdálkodás, növényorvoslás, dísznövények gondozása és védelme témában email egyeztetést követően állok az Önök rendelkezésükre.

Kapcsolat

Előadás képekben

“Virágos Makóért” környezetszépítő verseny díjátadó ünnepség




 

Sipos Gazda levelesládája

Köszönőlevél