ÚJKÍGYÓSI GAZDÁKKAL FELELŐSEN A FENNTARTHATÓ JÖVŐNKÉRT

Kedves Barátaim, Kedves Gazdatársak,

Örömmel osztom meg Veletek, hogy egy megtisztelő meghívásnak tehettem eleget. Tavaly ősszel egy szakmai gazdatalálkozón voltam Újkígyóson. E rendezvényen ismerkedtem meg Szebellédi Zoltán Polgármester Úrral, aki nagy szakmai felkészültséggel, embertársi szeretettel és alázattal vezeti településének fejlődését. A rendezvény végén tisztelettel meghívott, hogy egy előadást tartsak a Gazdakör tagjainak és az érdeklődő embereknek a tavaszi munkák kezdetének időszakában. Örömmel és köszönettel fogadtam el a meghívást!

Boldogsággal töltött el, hogy a Gazdakör elnöke Marossy Gábor Úr mellett, nagyon sok érdeklődő kedves vendég is megjelent.

Az előadásban a felelősség teljes szakmai és értékalapú gazdálkodás elméleti és gyakorlati gondolatait oszthattam meg az érdeklődőkkel. Klíma – és a környezetünk változásához alkalmazkodnunk kell. Felelősség teljes gazdálkodásról, a víz és a nedvesség megőrzésről, termőföldünk ismeretéről, szeretetéről, újszerű és okszerű növényvédelemről beszélgettünk a kedves érdeklődő Gazdatársakkal. Nagyon köszönöm a meghívást, a sok-sok kérdést és a megtisztelő leveleket, melyek a fényképek mellett a postaládában találhatóak.

Együtt – Mindenkiért!

Újkígyósi Gazdákkal képekben

Sipos Gazda levelesládája