TAVASZI FELKÉSZÜLÉS GYEREKEKKEL A TERMÉSZET ÉBREDÉSÉRE

Környezet napja, Tab

Kedves Gyerekek, Szülők, Kedves Tanító Kollégák, Kedves Barátaim,

A változó környezetünkben, egyre növekvő fogyasztás miatt, egyre több élelmiszert állítunk elő és fogyasztunk, beleértve a gyümölcsöket, zöldségeket is, melyek a környezeti tényezőknek nagyon ki vannak téve.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a természet szeretetét, védelmét, a környezettudatosságot, a beporzó rovarok, madarak ismeretét is, hogy már gyermekkorban megismertessük és megszerettessük a gyerekekkel. Hogyan élnek és fejlődnek a beporzó rovarok, madarak miért fontos a toxikus anyagok csökkentése. Miben segítik az embert, és mi emberek miben tudjuk segíteni életüket és fejlődésüket.

Környezet napja, Tab

Szeretettel teljes meghívást kaptam, a Tabon található Zichy Mihály Művelődési Központ szervezésében megrendezésre kerülő, környezet napja alkalmából. A Vezetőség és a pedagógus Kollégák, nagy gyermekszeretettel, tudással, alázattal és elkötelezetten készítették fel a tanulókat, erre a találkozóra.

Nagyon köszönöm a meghívást, a felkérést. Vidám, mosolygós, építő pillanatokat éltem át Veletek.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és az Önök óvodájában – iskolájában is igény lenne a környezetünkkel, természettel, beporzó rovarokkal, egészséges életmóddal kapcsolatos interaktív, gyakorlat orientált előadásra, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén

Kapcsolat

Előadás, találkozás képekben

Környezet napja, Tab

Öröm volt az érdeklődő gyerekekkel, Együtt tanulni, beszélgetni, játszani a védett környezet világában, ezeket a pillanatokat a képeken is láthatóak.






Együtt – Mindenkiért!

Legyen mindannyiunknak a Föld is, az igaz Barátja!