ÖKO-NAP SIPOS GAZDÁVAL A SZEGEDI MADÁCH ISKOLÁBAN

ÖKO-nap Sipos Gazdával a Szegedi Madách Imre Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában

Kedves Tanító Kollégák, Kedves Gyerekek, Kedves Barátaim,

„Egy jó tanár arra tereli a fiait, amerre menniük kell. Pláne, ha látja, hogy van ösvény.
Nem szabad hozzányúlni, pláne nem megfogni, vagy kényszeríteni, csak terelni. Ez a legszebb fajta tanítás.”

Koltai Lajos

Nagy örömmel szeretném megosztani Veletek, hogy megtisztelő meghívást kaptam a Szegedi Madách Imre Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába, ahol közel 60 fő okos, csillogó szemű, nyitott, lelkes Gyerekeknek és Tanáraiknak tarthattam előadást, az ÖKO-nap alkalmából.

Interaktív előadás

A környezetismereti órán, beszélhettem és sok kérdésre válaszolhattam a környezetünk védelméről, a beporzó rovarok világáról, a madarak szeretetéről, a tiszta levegőről, a környezetünk megóvásáról, rovarok színes világáról és a növények ültetéséről is.

Megbeszéltük közösen, hogy mindenki, aki teheti szüleivel ültet egy fát, és készít otthon egy madáretetőt és egy méh hotelt.

Nincs nagyobb öröm, ha az ember akár gyerekeknek, akár érdeklődő felnőtteknek átadhatja, vagy cserélhet szakmai gondolatokat és ötleteket. Hiszem és látom, hogy sokat kapok és sokat tanulok a gyerekektől is.Köszönöm Nektek!

Szívből köszönöm a Szegedi Madách Imre Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Vezetőségének a meghívást. Pécskai Gabriella igazgatónő és Papp Judit szaktanárnak és Kollégáiknak a szervezést!

A mellékelt képeken látható a csoda, ami a gyermekek szívéből sugárzik és köszönöm a gondolatokat, mely a Sipos Gazda levelesládájában olvasható.

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és az Önök óvodájában – iskolájában is igény lenne a környezetünkkel, természettel, beporzó rovarokkal, egészséges életmóddal kapcsolatos interaktív, gyakorlat orientált előadásra, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén

Kapcsolat

Előadás, találkozás képekben

ÖKO-nap Sipos Gazdával, Szegedi Madách Imre Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola










Együtt – Mindenkiért!

Sipos Gazda levelesládája

Köszönőlevél