KÖRNYEZETTUDATOS KERTGAZDÁLKODÁS, A GYAKORLAT OLDALÁRÓL…

Növényeink beteleltetési praktikái

Kedves Barátaim,

Lelkes Kertbarátok szakmai találkozója, a szegedi Makkosházi Közösségi Kert közössége szervezésében.

Számomra kertészkedni és növények között lenni jó. Hiszen a munka nemesít, pár óra a friss levegőn felüdíti testünket-lelkünket. Ráadásul kertünk alakítgatása alkotó tevékenység, önkifejezés, sőt, akár még művészet is lehet.
Egy kert számunkra mindig többet jelent, mint néhány elkerített négyzetméter: a félrevonulás, a zavartalan harmónia, az elmerengés elmélyülés szimbolikus színhelye, s a szabad alkotásé, a saját világunk kiteljesítése is.
Bármekkora is legyen a környezetből kihasított birtokunk, melyet saját képünkre formálhatjuk a világnak e kis szeletét. Újra teremthetjük magunk körül az elveszett Paradicsomot.


Egy csodálatos Paradicsom van Szeged szívében, a Makkosházi Közösségi kertben, ahova én mindig úgy érzem haza megyek. Csodálatos, csupaszív emberek közössége fogad és szeretettel beszélgetünk a kert, a szakma és a környezettudatos növénygondozás világáról. Mindig jó segíteni és jó örülni!

Közeledik a tél, az áttelelő növényeket és a magaságyakat is fel kell készíteni az eredményes áttelelésre. Erről tanácskoztunk a közösség tagjaival.

Köszönöm Dr. Kozma József képviselő úrnak, Kinyó Pál koordinátor úrnak és Kollégáinak a meghívást, hogy ismét egy szép szakmai programon tarthattam gyakorlati előadást. Köszönöm a sok kérdést és a sok – sok finom süteményt, melybe a Kertbarátok szeretete volt becsomagolva.
Tanuljunk Együtt, fedezzük fel a növények természetes, titkos világát.

Nagyon köszönöm a megtisztelő levelet, melyet a Sipos Gazda levelesládájában olvashatunk.
Együtt – Mindenkiért!

Felkeltettem az érdeklődésüket, és Önök is a közeljövőben, szakmai előadásban vagy csapatépítő tréningben gondolkodnak, akkor keressenek bizalommal az elérhetőségeim egyikén
Több éves multinacionális és szakmai múlttal rendelkezve, szakmai elméleti előadások, gyakorlati bemutatók tartása – méhészet, megporzó rovarok világa, kertgazdálkodás, növényorvoslás, dísznövények gondozása és védelme témában email egyeztetést követően állok az Önök rendelkezésükre.

Kapcsolat

Előadás, találkozás képekben

Kertbarátok szakmai találkozója, a szegedi Makkosházi Közösségi Kert közössége szervezésében

 

Sipos Gazda levelesládája

Köszönőlevél