TEREMTÉSVÉDELEMRŐL, A KÖRNYEZETÜNK SZERETETÉNEK JEGYÉBEN

Kertünk titkai

Kedves Barátaim,

A csodálatos természeti adottságaink, kertjeink, szántóföldjeink világa nagyon sok hatásnak ki van téve. A megváltozott környezeti hatások miatt, sérülékenyebbé, érzékenyebbé váltak növényeink. Mi mit tudunk tenni?

Számomra fontos iránymutatás, A Laudato si’ – ’Áldott légy’ – Ferenc pápa első önálló enciklikája, amely a közös otthon gondozása alcímet kapta. Az enciklikában a pápa elsősorban szociális témákról és a társadalmi igazságosság kérdéseiről szól Fontos szerepet tölt be a munkában a környezetvédelem is.

Megtisztelő meghívásnak tehettem eleget az EWTN Katolikus Világhálózat Televíziójában, ahol ezekről a témákról is beszélgettek velem. Nagyon értékes volt számomra ez az interjú. Kérlek Benneteket, ha tehetitek tekintsétek meg.



Nagyon köszönöm a meghívást.
Vigyázzunk a természetünk értékes világára.

Együtt – Mindenkiért!

Kertünk titkai

– Sipos József

Sipos József avagy – Sipos Gazda több éve segíti a gazdákat és családi gazdaságokat a vegyszermaradék-mentes, egészséges alapanyagok megtermelésében. A mai Délelőttben elmondta nekünk miben tud még segíteni, hol és hogyan fordulhatunk hozzá és arról is beszélt, milyen kihívásokkal néz ma szembe a mezőgazdaság a klímaproblémák kapcsán.

 

video

Forrás: katolikus.tv | 2022-05-30 02:05

A teljes cikk, valamint a kapcsolódó videó megtekinthető a KATOLIKUS.TV oldalán: Kertünk titkai – Sipos József


 
Hide picture