SIPOS GAZDA NYERTE MEG AZ ÉV AGRÁREMBERE KÖZÖNSÉGSZAVAZÁSÁT!

Kedves Barátaim

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe, a promenad.hu hírportálon megjelent sajtóanyagot! Köszönöm az interjút és a megjelenést! Nagyon hálás vagyok mindenkinek! Ez a verseny, egy komoly, összetartó közösséget formált!

Együtt – Mindenkiért!

Sipos József kapta a legtöbb voksot a hétfő délben véget ért Az Év Agrárembere közönségszavazásán, így a vásárhelyi növényorvos már biztosan részesül elismerésben a február 8-i díjátadón.

Sipos Gazda nyerte meg Az Év Agrárembere közönségszavazását!

Sipos József növényvédelem kategóriában került be a tíz kategória harminc döntőse közé, akik között megnyerte a szavazást. A növényorvos január 5. és 20. között összesen 1425 voksot kapott.

– Nem tudom szavakban kifejezni a boldogságom. Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult ahhoz, hogy ezen a komoly országos szakmai versenyen sikerült az első helyezést elérnem – osztotta meg portálunkkal a szavazás vége után nem sokkal Sipos József. A szakember szerint ez a díj azonban nemcsak róla, hanem azokról a családi, baráti és szakmai közösségekről is szól, akik az eddigi munkássága során támogatták.

A vásárhelyi növényorvos elmondta: az, hogy a közönség szerint ő Az Év Agrárembere, még inkább megerősíti küldetésében, azaz abban, hogy a gyermekektől a felnőttekig mindenkinek átadja a környezettudatosságot, a természet szeretetét, valamint a mezőgazdaság tiszteletét.

A díjátadót február 8-án, szombaton este tartják Egerben. Ekkorra egy hetven-nyolcvan tagú grémium szakmai szempontok szerint a tíz kategóriából egy-egy díjazottat választ ki, majd később eldöntik, ki legyen közülük Az Év Agrárembere.

Forrás: www.promenad.hu

A teljes cikk, valamint a kapcsolódó cikkek megtekinthetők a PROMENAD.HU oldalán: Sipos Gazda nyerte meg Az Év Agrárembere közönségszavazását!