AZ ÉV AGRÁREMBERE 2019 DÍJAZOTTAINAK ÜNNEPÉRŐL

Kedves Barátaim! Kedves Ismerőseim!

Életem egyik meghatározó pillanata volt, amikor 2019. decemberében megkaptam a jelölést Az Év Agrárembere 2019 kitüntető díj-ra. Komoly megmérettetés után, nekem ítélték oda a Közönségdíjat és végül a Növényvédelem Kategória első díját is. A megnyert kettő rangos díj mögött, ott áll többszáz ember, kedves Barátaim, Ismerőseim közössége, akiknek nagy köszönettel és további alázatos munkával tartozom.

Szeretett Családom, Barátaim, Kollégák, szakemberek, ismerősök és ismeretlenek, fiatalok szerte az országban, szülőfalum, Földeák lakossága, akik úgy gondolták, a munkám érdemes ezekre a díjakra és felemelő pillanatokra. Szívből köszönöm a bizalmat, a támogatást, megerősítést!


Az Év Agrárembere Kitüntető Díj  2019 – Növényvédelem Kategória
Az Év Agrárembere Kitüntető Díj 2019 – Közönségdíj

Tisztelettel köszönöm Mátrai Zoltán és Hamvas Atanáz uraknak, az agrotrend.hu csapatának, a szakmai zsűrinek és minden támogatónak, akik életre hívták ezt a díjat és színvonalas díjátadó ünnepséget.
A versenyben résztvevő minden Kollégának és díjazottnak, szívből gratulálok! Kívánok eredményes munkát!

Örömmel, a Magyar Televízió engedélyével megosztom Veletek az M1 Magyar gazda 2020.03.16-ai műsorában megjelent Az Év Agrárembere 2019 díjátadó Gáláról készült összefoglaló videót.

M1, Magyar gazda 2020.03.16-i adás – Az Év Agrárembere
Forrás: Magyar gazda 2020.03.16-i teljes adása megtekinthető a MEDIAKLIKK.HU oldalon

Az Év Agrárembere 2019-es Gála díjátadó képekben

Képek forrása: Agrotrend – Az Év Agrárembere kitüntető díj hivatalos Facebook oldala – https://www.facebook.com/azevagrarembere

Nagyon szeretem a hivatásomat, az embereket és boldog vagyok, hogy az életemet a szakmai munkának, a fiatalok fejlődésének és a Sipos Gazda brand kiteljesítésének is szentelhetem.

“Mi többnyire nem olyasmit kérünk, ami nekünk nincs, hanem köszönetet mondunk azért, ami nekünk megadatott.”

Harry Kemelman

Öröm látni, tudni és érezni, hogy velem együtt örültök!
Együtt – Mindenkiért!