- 01 -
-
Sipos József – Az év Agrárembere
Sikerült!!! Nincsenek szavak arra, amit most érzek. Hálásan köszönöm Nektek az 1430 szavazatot, a rengeteg támogatást, üzenetet és drukkolást, összefogást.
Köszönöm, hogy az online világban is erős, valós közösségként létezünk, Együtt – Mindenkiért!
A szavazás eredménye még több alázatra és munkára ösztönöz.
Még egyszer köszönöm Nektek és gratulálok minden jelölt-társamnak, akik egytől-egyig kimagasló szakmai munkát végeznek[…] -
Az Év Agrárembere 2019 Növényvédelem Sipos József
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe, az Agrárágazat – agraragazat.hu hírportálon megjelent sajtóanyagot!
A termőföld szeretete Sipos József családjában nemzedékről nemzedékre öröklődött. A növényorvosi hivatása során megszerzett szaktudását mások segítésére fordítja. Fő területe a talajtan, az okszerű tápanyag-utánpótlás és a növényvédelem. 27 éve méhészkedik hódmezővásárhelyi családi gazdaságukban, ahol folyamatosan végez kísérleteket[…]
-
Sipos gazdáért is szurkolhatunk Az év agrárembere versenyen
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe, a delmagyar.hu hírportálon megjelent sajtóanyagot!
Három Csongrád megyei agrárszakemberért szurkolhatunk idén Az év agrárembere versenyen, köztük növényvédelem kategóriában egy hódmezővásárhelyi növényorvosért, Sipos Józsefért. Az online közönségszavazás január 20-ig tart. A voksokat az azevagrarembere.hu/szavazas oldalon lehet leadni[…]
-
Sipos Gazda is esélyes az Év Agrárembere címre
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe, a Rádió 7 – radio7.hu hírportálon megjelent sajtóanyagot!
Január elején indult el az az országos internetes szavazás, amelynek toplistájára egy Vásárhelyről ismert mezőgazdasági szakember, Sipos József, vagy, ahogy hallgatóink ismerik, Sipos Gazda is felkerült. Az Év Agrárembere címeket olyan szakértők nyerhetik el, akiket különböző szakmai szervezetek jelölnek, és példaképnek tartanak[…]
-
Évzáró szilveszteri receptek a Kertem Kamrájából
Elérkeztünk az év utolsó vasárnapjához. Álljunk meg, és emlékezzünk vissza a mögöttünk álló 2019. évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre…
Szilveszter ünnepéhez, sok szokás, főzési hagyományok, ízek is kapcsolódnak. Gyömrei Anita is érdekes és különleges ízek világát hozta el nekünk, hogy a Szilvesztert, telt hassal és jókedvvel megünnepeljük[…] -
Wellington bélszín, méteres kaláccsal advent negyedik vasárnapján
Elérkeztünk Advent negyedik vasárnapjához, a karácsonyi ünnep kapujához…
A Kertem Kamrája is lassan az ünnep fényében tündököl. A közös karácsonyfánkat egész évben díszítették azok a kedves Barátaim, akik a jelképes arany fakanállal elkészítették a finomabbnál finomabb, vegyszermaradék – mentes alapanyagokból az ételeket.
Ezen a héten, az ünnep előtti sok-sok munka közepette, Gyömrei Anita készítette el az ízletes receptajánlatát számunkra[…] -
Ízletes harcsapaprikás és klasszikus hólabda Advent harmadik vasárnapján
Advent harmadik vasárnapjához érkeztünk. Egyre közelebb Karácsony ünnepéhez közeledünk. Ma „Gaudete” vasárnapja van, az öröm napja. Ez adja meg az advent igazi jellegzetességét. Az öröm időszaka más. Az advent tele van őszinte várakozással, …
Ezen a héten Rakonczainé Kovács Szilvia készítette el az Advent vasárnapi menüt. A receptek összeállításában nagy szerepet kapott a hal. Amellett, hogy nagyon finom igazán értékes szervezetünk számára […] -
Trüffel golyók és egyéb finomságok advent második vasárnapi menüjében
Elérkeztünk Advent második vasárnapjához. A bronzvasárnap a remény üzenete. A második gyertya meggyújtásával lehetőséget kapunk arra, hogy megváltoztassuk a jövőnket. Fontos, hogy ez a nap a nyugalom, a tisztaság, a szeretet és a béke jegyében teljen.
E héten Dr. Sáringer Lívia kedves Barátom, a képzeletbeli arany fakanállal készítette el Miklós ünnepére a finom, ízletes menü[…] -
Liszt Ferenc iskolában a természet szeretetéről a pályaválasztás jegyében
Természetünk és egészségünk egyensúlya nagyon törékeny és érzékeny. Nagyon fontos küldetésnek tartom, hogy már gyerekkorban megismertessük és felhívjuk erre a figyelmet. A természet csodálatos világa érzékenyen reagál minden emberi beavatkozásra. Ezért nagy a felelősség rajtunk, hogy mikor, hogyan és milyen szándékkal tesszük ezeket […]
-
Advent első vasárnapi menü a gyömbéres ízek világából
Közeledik a karácsony, mondhatni, már a kertek alatt jár.
Ebben az ünnepi készülődésben, a képzeletbeli aranyfakanalat Kispálné Bán Mária vette át. Marcsi olyan finom ízletes, egészséges, vegyszermaradék-mentes recept ajánlattal készült számunkra, ami emlékezetessé teheti Advent első vasárnapján történő ünneplést, a hit gyertya fényének fellobbanása közepette […]
- 12 -