ZÖLD KÖNYVTÁRI ESTÉK SIPOS GAZDÁVAL

Kedves Kertbarátok,

A kert ugyanaz, mégis mindennap másnak tűnik. Különbség van a verőfényes és az esős napok között, és a lehullott levelek száma napról napra változik. A kert soha nem ugyanolyan egyik nap, mint a következőn. Azt mondjuk: “Minden nap új, és holnap is új lesz.” Ugyanígy van ez az emberekkel is. Mai gondjaink a nappal együtt véget érnek. Holnap te is új leszel. Ezért nem kell nyugtalankodni.

Shunmyo Masuno

Megtisztelő meghívásnak tehettem eleget, Kiskunfélegyházára. Ebbe a szép városba, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár, Zöld könyvtári esték szervezésében megrendezésre kerülő előadásra. Ahol az érdeklődő vendégekkel Együtt megismerhettük a növényeink rejtett titkait, egymásra gyakorolt hatásukat, mely az egészségünket is támogathatja.

Örömmel osztottam meg a Hallgatókkal, a modern technológiák mellett, a szeretett Nagyszüleim által tanított ötleteket, különleges praktikákat. Nagy és megtisztelő volt az érdeklődés.

Nagyon szépen köszönöm Abonyi Szilvia könyvtárigazgatónak és munkatársainak a meghívást. Öröm volt találkozni és beszélgetni.

Igazgató Asszony gondolatait, a Sipos Gazda levelesládájában olvashatják. Nagyon köszönöm a levelet is. Fogadjátok szeretettel.

Együtt – Mindenkiért! 

Zöld könyvtári esték Sipos Gazdával képekben

Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár






 

Sipos Gazda levelesládája

Zöld könyvtári esték Sipos Gazdával