SIKERTÖRTÉNETEK ELŐADÁS-SOROZAT SIPOS GAZDÁVAL

A szegedi Krúdy Gyula Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnázium és Szakközépiskolájában jártam…

Kedves Hallgatók, Kedves Tanár Kollégáim, Kedves Barátaim,

Megtisztelő meghívásnak tehettem eleget. Sikertörténetek címmel, előadás-sorozatot rendeztek lelkes tanárok, hallgatóiknak, tanulóiknak a szegedi Krúdy Gyula Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnázium és Szakközépiskolában.  E szakmai sorozat részeként én is tarthattam előadást a méhészet helyzetéről, mézfajtákról, mézhamisításról, méz szakmai ismeretéről. Törekedtem arra, hogy a vendéglátós hallgatók is tudjanak kapcsolódni a témához. Így hangosan gondolkodtunk a méz és a méhészet gazdasági helyzetéről és az életpálya megismeréséről.

Sikertörténetek előadás-sorozat Sipos Gazdával

„A gyermekre minden hat, s mentül különbözőbbek a hatások, annál inkább várhatjuk, hogy kifejlődése ferde s egyoldalú nem lesz. Az életre csak élet által neveltetünk, s aki hiszi, hogy a gyermeket elvek és szabályok által életrevalóvá képezheti, egy cseppel sem józanabb annál, ki valakit szárazon tanít úszni.”

Eötvös József

Nagyon köszönöm a sok-sok kérdést, az érdeklődő figyelést, csillogó tekinteteket. Jó volt ott, jó volt Veletek lenni és találkozni. Én is több, gazdagabb lettem általatok! Hiszem, a diákok jók, érdeklődőek, csak szellemi és lelki tüzet kell venni, ajándékozni számukra, mert erre vágynak.

Tanulók gondolatai az előadásról

Örültem Dékány András és Herczeg Zsolt Martin tanulók gondolatának is, amit küldtek számomra! Köszönöm szépen nektek!

„Üdv! Elnézést, hogy ilyenkor és ismeretlenül írok, viszont szeretném külön én is megköszönni ezt a mai előadást. Frappáns volt. Ebbe az iskolába 5. éve járom, sok előadást láttam már, viszont ez volt az egyetlen és egyben első is, amit kedveltem. Öröm volt nézni, ahogy beszélt a munkásságáról, ahogy élvezte mindazt, amit mesélt, lenyűgőzött.”

Dékány Ádám

„Tisztelt Sipos József Úr!
Az osztályunk nevében szeretném megköszönni az iskolánkban, október 25-én tartott előadását!
A téma figyelemfelkeltő volt és érdekes, rég láttunk és hallottunk már ilyen jól összeállított előadást. Ezért is szeretnénk megkérni Önt, hogy ha lehetősége adódik vállaljon el egy újabb előadást. A téma szabadon választott, természetesen a szakirányának megfelelően.
Várjuk jelentkezését!
Üdvözlettel: 5/13 vendéglátó osztály
SZSZC Krúdy Gyula Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája”

Herczeg Zsolt Martin

Szeretném megköszönni az iskola Vezetőségének a meghívást és a lelkes, precíz szervezést Bereczkiné Kovács Zsóka tanárnőnek és Kollégáinak. Köszönöm az építő gondolatokat, véleményeket, melyet a Sipos Gazda levelesládájában is olvashattok.

Tegyünk Együtt a jövő tudása és emberi értékei érdekében!

Együtt – Mindenkiért!

Előadás sorozat “Sikertörténetek címmel” – képekben

A szakmai sorozat részeként én is tarthattam előadást a méhészet helyzetéről, mézfajtákról, mézhamisításról, méz szakmai ismeretéről.

 

Sipos Gazda levelesládája