KIS BIOLÓGUSOK NAGY TALÁLKOZÓJA, FÖLDEÁKON

Nyári tábor, előadás a Návay Lajos Általános Iskolában

Kedves Gyerekek, Kedves Tanár Kollégák, Kedves Barátok,

Megtisztelő meghívásnak tehettem eleget, hiszen szeretett szülőfalum Földeák községben található Návay Lajos Általános Iskolában tarthattam előadást, a nyári tábor keretén belül, az itt tanuló gyerekeknek.

Kis biológusok nagy találkozója, Földeákon

Mindig öröm hazatérni Földeákra. Ez az a hely, ahol s szeretett Szülői házban nevelkedtem.
Ez a hely, ahol az otthonom van, ahová mindig visszavágyom és csodás emlékek kötnek. Nagyon szeretem gyönyörű alföldi tájat, az iskolát, a templomot, hagyományait.
A szülőfalumban az emberekkel egy nyelven beszélünk, értjük egymás gondolatait. Földeákon, mindig otthon vagyok.

Bába Olga és Kocsár Mercédesz tanítónőkkel korábban megbeszéltük, hogy milyen témában készüljek az érdeklődő, felkészült, ragyogó tekintetű gyerekekhez. A programot, Vízhányóné Lele Anikó igazgatónő nyitotta meg, majd kezdődött a környezetünk, a beporzó világ felfedezése.

Boldogság volt számomra a találkozás, életre keltek bennem a régi iskolai emlékek, mikor beléptem a gyermekek várva várt világába.
Kérlek tekintsétek meg a képeket, ahol sugárzik a ragyogó szemű gyerekek varázslatos világa és köszönöm Kissné Bába Olga és Kocsár Mercédesz gondolatait, mely a Sipos Gazda levelesládájában olvasható.

Köszönöm a meghívást, a felejthetetlen perceket. Tegyünk Együtt a környezetünk megismerése, felfedezése és védelme érdekében!

Együtt – Mindenkiért!

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és az Önök óvodájában – iskolájában is igény lenne a környezetünkkel, természettel, beporzó rovarokkal, egészséges életmóddal kapcsolatos interaktív, gyakorlat orientált előadásra, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén

Kapcsolat

Kis biológusok nagy találkozója, Földeákon
Nyári tábor, előadás

Földeáki Návay Lajos Általános Iskola





 

Sipos Gazda levelesládája