KERT-ÉSZ TÁBOR, A KERTÉSZET ÉS A TERMÉSZET SZERETET EGYSÉGÉBEN

Kert-Ész tábor Maroslele

Kedves Kertbarátok, Kedves Gyerekek, Táborozó Barátaim,

A természet és a kertjeink világának megismertetése, már gyermekkorban is fontos feladat és küldetés számomra. Kedves Kollégám, Barátom, Bognár Mihályné meghívását elfogadva, előadást tarthattam a Kert-Ész táborba, a maroslelei gyerekeknek. Megtisztelő volt számomra, hogy Drimba Tibor polgármester úr és Dr. Vári Anikó képviselő asszony is megtisztelt jelenlétével. Nagyon örülök a szívélyes beszélgetésnek. Komoly fejlődés zajlik az iskolában, mint mondták a gyerekek, nagyon szeretnek itt tanulni.

Beszélgettünk a lelkes, felkészült gyerekekkel a környezetünk aktuális helyzetéről, környezet szennyezéséről, továbbá mit tudunk tenni, hogyan tudjuk védeni a természet csodálatos világát. A gyerekek nagyon szeretnek tanulni, új ismereteket felfedezni. A kertészkedés, mint fontos közösségformáló tevékenység is megjelenik az iskola világában. Öröm volt a kertészkedés, a növények világát is bemutatni a gyerekeknek.

Szívből köszönöm a közös munkát Tóth Judit és Jeneiné Pernye Zsuzsanna pedagógusoknak. Kedves Gyerekek, hatalmas ajándékot kaptam Tőletek, melyet szívből köszönök, továbbá a kedves gondolatokat, melyet a Sipos Gazda levelesládájában olvashattok. Jó kertészkedést kívánok!

Együtt – Mindenkiért!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és az Önök óvodájában – iskolájában is igény lenne a környezetünkkel, természettel, beporzó rovarokkal, egészséges életmóddal kapcsolatos interaktív, gyakorlat orientált előadásra, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén

Kapcsolat

Előadás képekben

Kert-Ész tábor Maroslele

 

Sipos Gazda levelesládája

Kert-Ész tábor köszönőlevél