GYÓGYÍTÓ KÖNYVEK – GYÓGYÍTÓ KAPCSOLATOK – GYÓGYÍTÁS A VÍZPARTON!

Maroslelei Általános Iskola diákjaival találkoztam…

Kedves Gyerekek, Kedves Tanár Kollégák, Kedves Barátok,

A gyermekre minden hat, s mentül különbözőbbek a hatások, annál inkább várhatjuk, hogy kifejlődése ferde s egyoldalú nem lesz. Az életre csak élet által neveltetünk, s aki hiszi, hogy a gyermeket elvek és szabályok által életrevalóvá képezheti, egy cseppel sem józanabb annál, ki valakit szárazon tanít úszni.

Eötvös József

Megtisztelő meghívásnak tehettem eleget. Az Országos Könyvtári Napok eseménysorozat keretein belül, a Maroslelei Általános Iskola előadást szervezett, a maroslelei könyvtárban. Melyen lelkes, felkészült diákok mellett, innovatív, kedves könyvtári dolgozók és tanárok vettek részt.

Országos Könyvtári Napok eseménysorozat

A könyv a híd, sorozat részeként, ezen az interaktív foglalkozáson beszélgettünk a gyerekekkel, a környezetünk védelméről, a vízi világ fajgazdagságáról, értékéről. E mellett kísérletek keretében is megismertük, a víz tulajdonságait és más anyagokkal való reagálását.

Nagyon köszönöm a sok-sok kérdést, az érdeklődő figyelést, csillogó tekinteteket. Jó volt ott, jó volt Veletek lenni és találkozni. Én is több, gazdagabb lettem általatok!

Szeretném megköszönni, a maroslelei Könyvtárnak, az iskola Vezetőségének a meghívást. Továbbá a lelkes, precíz szervezést, Molnárné Gulyás Szilvia közművelődés szervezőnek és Kollégáinak. Köszönöm az építő gondolatokat is, Drimba Tibor polgármester úrnak, melyet a Sipos Gazda levelesládájában is olvashattok.

Tegyünk Együtt a jövő tudása és emberi értékei érdekében!

Együtt – Mindenkiért!

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és az Önök óvodájában – iskolájában is igény lenne a környezetünkkel, természettel, beporzó rovarokkal, egészséges életmóddal kapcsolatos interaktív, gyakorlat orientált előadásra, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén

Kapcsolat

Előadás, találkozás képekben

Maroslelei Általános Iskola

 

Sipos Gazda levelesládája