EGYÜTT ÜLTETTÜNK FÁT A JÖVŐ NEMZEDÉK SZÁMÁRA

HISZÖK Nap- Óvd a teremtett világot!

Kedves Szülők, Kedves Tanító Kollégák, Kedves Barátaim, Gyerekek

„Egy jó tanár arra tereli a fiait, amerre menniük kell. Pláne, ha látja, hogy van ösvény. Nem szabad hozzányúlni, pláne nem megfogni, vagy kényszeríteni, csak terelni. Ez a legszebb fajta tanítás.”

(Koltai Lajos)

Nagy örömmel szeretném megosztani Veletek, hogy megtisztelő meghívást kaptam a hódmezővásárhelyi Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskolába, ahol közel 200 fő okos, csillogószemű, nyitott és lelkes Gyerekeknek és kedves Tanáraiknak tarthattam előadást.

Fantasztikus volt számomra, mikor beléptem és megláttam a sok kíváncsi tekintetet, boldog arcokat és közösen izgulhattam a gyerekekkel milyen is lesz ez a találkozás…

HISZÖK Nap- Óvd a teremtett világot!

HISZÖK Nap – Óvd a teremtett világot napon, beszélhettem és sok kérdésre válaszolhattam a méhek világáról, az élővizek, halak védelméről, madarak szeretetéről, a környezetünk megóvásáról, rovarok színes világáról és a növények ültetéséről is.

Megbeszéltük közösen, hogy mindenki, aki teheti szüleivel ültet egy fát, és készít otthon egy madárodút és méhhotelt.

Nincs nagyobb öröm, ha az ember akár gyerekeknek, akár érdeklődő felnőtteknek átadhatja, vagy cserélhet szakmai gondolatokat és ötleteket. Hiszem és látom, hogy sokat kapok és sokat tanulok a gyerekektől is. Köszönöm Nektek!

A két előadásom után, közösen, örömmel az egész iskola diákjaival, együtt ültettünk el egy fát, a találkozásunk emlékére, majd közösen imádkoztunk, az ünnepi nap zárásaként. Hálás vagyok mindenért.

Szívből köszönöm a hódmezővásárhelyi Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola Vezetőségének a meghívást. Kissné Hatvani Erika intézményvezető asszonynak, Kun Ildikó intézményi lelkésznőnek, Vízhányó Nóra gyógypedagógusnak és Varga Emília szaktanárnak és Kollégáiknak a szervezést!

A mellékelt képeken látható a csoda, ami a gyermekek szívéből sugárzik és köszönöm a gondolatokat, mely a Sipos Gazda levelesládájában olvasható.

Együtt – Mindenkiért!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és az Önök óvodájában – iskolájában is igény lenne a környezetünkkel, természettel, beporzó rovarokkal, egészséges életmóddal kapcsolatos interaktív, gyakorlat orientált előadásra, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén

Kapcsolat

Előadás, találkozás képekben

Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola
HISZÖK Nap – Óvd a teremtett világot!

 

Sipos Gazda levelesládája