EGÉSZSÉGÜNK A NÖVÉNYEKEN ÁT!

Maroslelei Általános Iskola diákjaival találkoztam…

Kedves Gyerekek, Kedves Tanár Kollégáim, Kedves Barátaim,

A gyermekre minden hat, s mentül különbözőbbek a hatások, annál inkább várhatjuk, hogy kifejlődése ferde s egyoldalú nem lesz. Az életre csak élet által neveltetünk, s aki hiszi, hogy a gyermeket elvek és szabályok által életrevalóvá képezheti, egy cseppel sem józanabb annál, ki valakit szárazon tanít úszni.

Eötvös József

Megtisztelő meghívásnak tehettem eleget. Az Országos Könyvtári Napok eseménysorozat keretein belül, a Maroslelei Általános Iskola előadást szervezett, a maroslelei könyvtárban. Melyen lelkes, felkészült diákok mellett, innovatív, kedves könyvtári dolgozók, tanárok vettek részt. Nagy örömömre, előadásomat megtisztelte végig jelenlétével, Drimba Tibor polgármester úr is.

Országos Könyvtári Napok eseménysorozat

Esély az egészséges élethez sorozat részeként, beszélgettünk a gyerekekkel az egészséges táplálkozásról, a környezetünk védelméről, a vizek, talajok, növényeink értékes világáról.

Nagyon köszönöm a sok-sok kérdést, az érdeklődő figyelést, csillogó tekinteteket. Jó volt ott, jó volt Veletek lenni és találkozni. Én is több, gazdagabb lettem általatok!

Szeretném megköszönni, Drimba Tibor polgármester úrnak, a Maroslelei Könyvtárnak, az iskola Vezetőségének a meghívást. Továbbá a lelkes, precíz szervezést, Molnárné Gulyás Szilvia közművelődés szervezőnek és Kollégáinak. Köszönöm az építő gondolatokat Polgármester úrnak, melyet a Sipos Gazda levelesládájában is olvashattok.

Tegyünk Együtt a jövő tudása és emberi értékei érdekében!
Együtt – Mindenkiért!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és az Önök óvodájában – iskolájában is igény lenne a környezetünkkel, természettel, beporzó rovarokkal, egészséges életmóddal kapcsolatos interaktív, gyakorlat orientált előadásra, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén

Kapcsolat

Előadás, találkozás képekben

Maroslelei Általános Iskola

 

Sipos Gazda levelesládája

Köszönőlevél