ANGOL NYELVI TÁBOROZÓK EGYÜTT KUTATTÁK A TERMÉSZET TITKAIT

Kis Tudós Angol Nyelvi táborozók együtt kutatták a természet titkait

Kedves Barátaim, Kedves Gyerekek,

Nagy öröm volt számomra, hogy meghívást kaptam és előadást tarthattam, a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium által szervezett, Kis Tudós Angol Nyelvi Táborába. A természet szeretetének megélése, rejtett titkainak felismerése, egy igazi nagy csoda. A sérülékeny környezetünk megóvása mindannyiunk feladat kell, hogy legyen. A kis diákok, tanáraik vezetésével ezt a világot ismerték meg, melynek nagy örömmel én is részese lehettem. Köszönöm a meghívást, a lelkes érdeklődésetek, tudásotok, nyitottságotok magával ragadott. Ügyesek voltatok. Köszönöm a sok kérdést, és a szép ajándékot.

Kívánom, hogy az itt megszerzett tudás, tapasztalat, mint egy kis növény fejlődjön szívetekben, és hozzon gyümölcsöt. Szívből köszönöm Máténé Kis- Rácz Edit, Kovács – Csapó Anikó tanároknak a meghívást és a lelkes szervező munkát.

Köszönöm a kedves gondolatokat, melyek a Sipos Gazda levelesládájából olvashatóak.

Együtt – Mindenkiért!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és az Önök óvodájában – iskolájában is igény lenne a környezetünkkel, természettel, beporzó rovarokkal, egészséges életmóddal kapcsolatos interaktív, gyakorlat orientált előadásra, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén

Kapcsolat

Előadás képekben

Bethlen Gábor Református Gimnázium Kis Tudós Angol Nyelvi Tábor

 

Sipos Gazda levelesládája