ÉLETMŰDÍJAT KAPOTT BÁLINT GAZDA

Az Év Agrárembere 2018 - Eger - 2019. február 03.

Kedves Barátaim,

Örömmel szeretném megosztani Veletek, hogy az elmúlt szombaton ismét volt lehetőségem találkozni, az egyik nagy szakmai példaképemmel és a Sipos Gazda küldetésének elindítójával, a 100. életévében levő Dr. Bálint György Úrral, Bálint Gazdával és kedves feleségével.

Év Agrárembere 2018, Életműdíjat kapott Dr. Bálint György

Az Ő emberi és mezőgazdasági életpályája, mely példakép lehet számunkra, a szombati napon nagy elismerésben részesült. Az Év Agrárembere 2018 országos megmérettetésben, több javaslat alapján a bíráló bizottság az egyik Életműdíjat Dr. Bálint György Úr részére ítélte meg, a másikat Vancsura József Úrnak. Az Év Agrárember díjat, Ledó Ferenc Úr kapta, aki Csongrád megyében vezette, emberileg és szakmailag is irányította 2019-ig a Dél-Alföldi Kertészek Szövetkezetét.

Örülök, hogy része lehettem az ünnepségnek. Együtt örülhettem és ünnepelhettem a díjazottakkal Egerben, e komoly díjak átadásának ünnepén.

Szívből gratulálok mindenkinek.
Nagyon tisztelem és szeretem az időseket is! Sütő András gondolatával szeretném köszönteni az Ünnepelteket és minden szép korú Sipos Gazda olvasó, követő felebarátomat is:

„Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött.”

A mi világunk Önökkel: apáink, nagyapáink, szeretett Szüleink életével, munkásságával kezdődött. Önök építették számunkra azt a jelent, amelyben a mi generációnk egy újabb nemzedék jövőjét építheti.
Mindennapi munkánkhoz az elődök példáiból meríthetünk erőt hitet és bátorságot. Jó egészséget kívánok!

Év Agrárembere 2018, Életműdíjat kapott Dr. Bálint György

Dr. Bálint György Úrral történő beszélgetésem során, örömmel elfogadta meghívásomat Csongrád megyébe egy szakmai előadásra, beszélgetésre. Melynek időpontja és helye most van szervezés alatt.
Szeretettel várlak Benneteket erre a beszélgetésre is.

Együtt – Mindenkiért