AZ ÉV HONLAPJA KÜLÖNDÍJÁBAN RÉSZESÜLT A SIPOSGAZDA.HU HONLAP

’Az Év Honlapja’ országos pályázaton, az agrár kategóriában, különdíjat nyertem…

Kedves Barátaim, Kedves Ismerőseim,

Örömmel szeretném megosztani Veletek, hogy ismét egy meghatározó szép esemény volt az életemben.

Az Év Honlapja Különdíj 2021

Egy komoly, színvonalas, ’Az Év Honlapja’ versenyen megmérettetésre került, a Sipos Gazda oldalam.  A versenyre ebben az évben, rekordszámú nevezés érkezett. Kérlek tudjatok róla, hogy 331 honlap, applikáció, kreatív, tartalmi és technológiai megoldás, digitális marketing kampány mérettette meg magát, a jubileumi versenyen, összesen 28 kategóriában.

A verseny célja elsősorban, a figyelemfelkeltés a korszerű marketing lehetőségek kiaknázására volt. Továbbá a hazai online-kultúra erősítése, illetve a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapok értékelése.

Örömmel szeretném Veletek megosztani, hogy a 331 honlap versenyében, a Sipos Gazda oldalam, az Agrár kategóriában, különdíjat nyert.


A megnyert díj mögött ott áll sok ember, akiknek nagy köszönettel és további alázatos munkával tartozom. Köszönöm Nektek, a közönségszavazást is, ami tovább emelte munkám megbecsült értékét. Családom, Barátok, Kollégák, Szakemberek, Ismerősök és Ismeretlenek, akik úgy gondolták, a munkám érdemes ezekre a díjakra és felemelő pillanatokra. Köszönöm!

Szeretném kiemelten szívből megköszönni, Nagrand Antal informatikus Barátomnak az áldozatos, lelkiismeretes munkáját, mely alapját adja a honlapom működésének, és fejlődésének! Köszönöm szépen Antal!

Tisztelettel köszönöm Varga István, Az Év Honlapja – alapítójának, a Magyar Marketing Szövetség – elnökségi tagjának, és a 14 tagú szakmai zsűrinek a bírálatot és az értékes díjat.

Szeretem a hivatásomat, szeretem az embereket és boldog vagyok, hogy az életemet a szakmai munkának, a fiatalok fejlődésének és a Sipos Gazda brand kiteljesítésének is szentelhetem.

 

Számítok továbbra is Rátok, Ti pedig számíthattok rám!

Gratulálok minden, versenyben résztvevő cégnek, Kollégának és díjazottnak! További sok sikert kívánok!

Együtt – Mindenkiért!

Az Év Honlapja Különdíj 2021

A díjazottak teljes listája, valamint a kapcsolódó oldalak megtekinthetők a AZEVHONLAPJA.HU oldalán: Díjat nyert weboldalak 2021