- 03 -
-
Vasárnapi receptek az erdélyi havasok világából
A finom ízek világában észre sem vesszük, hogy elrepült megint egy hónap. Finomabbnál finomabb ételekkel kedveskedett számunkra Rakonczainé Kovács Szilvia. A szívét, lelkét ajándékozta nekünk ezekben a receptekben, melyet lelkesen kiválasztott, alapanyagokat előkészítette, majd megfőzte és fantasztikus fotók keretében élményszerűen bemutatta számunkra[…]
-
Vasárnapi recept az olaszos ételek kedvelőinek
Rakonczainé Kovács Szilvia: Remélem már nagyon vártátok a harmadik vasárnap menü sorát! Számomra nagyon gyorsan telnek a hetek tele készülődéssel… bevásárlás, sütés, főzés, fotózás. Közben próbálok arra összpontosítani, hogy mindez egészséges, vegyszer és adalékanyag mentes legyen!
A jó idő közeledtével egyre többször tudok a piacon vásárolni. Számomra ez nagyon fontos mivel itt már ismerős termelők kínálatából válogathatok szükség szerint zöldséget és gyümölcsöt[…] -
Vasárnapi recept az egészséges életmód jegyében
Rakonczainé Kovács Szilvia: Elérkeztünk a második vasárnaphoz és egy újabb menüsorhoz.
Mai receptjeimhez is igyekeztem vegyszer és adalék anyagoktól mentes alapanyagokat beszerezni.
Fogadjátok szeretettel tőlem ezt a menüsort. Remélem ezek az ételek is elnyerik majd tetszésetek és minél többen elkészítitek[…] -
Vasárnapi ebéd, a természetes ízek harmóniájával
Már négy hétvégén keresztül Gyömrei Anita kedves édesanya alkotásait csodálhattuk és próbálhattuk ki. Jelképesen a receptek világában az arany fakanalat Anita e vasárnapon átadja, egy nagyon kedves hódmezővásárhelyi Hölgynek és édesanyának, Rakonczainé Kovács Szilviának, aki nagy lelkesedéssel, tudással és odaadással viszi tovább február hónapban az általa egészséges alapanyagokból készített ételek bemutatását. Köszönöm Szilviának, hogy elvállalta e szép küldetést, melyet szeretettel megoszt velünk[…]
-
Vasárnapi menü Anita konyhájából
Gyömrei Anita: Nagy öröm volt számomra minden egyes fogást elkészíteni, lefényképezni, és viszont látni ezeket az alkotásokat a Kertem kamrájából c. rovatban. Amit ki szerettem volna hangsúlyozni a bejegyzéseimmel, receptjeimmel az az, hogy ha tehetjük, mindig ellenőrzött helyről szerezzük be a szükséges alapanyagokat. Fontosnak tartom, hogy vegyszer-maradék mentes élelmiszert használjunk, ha szükséges, kérjük Sipos Gazda segítségét[…]
-
Vasárnapi ételek a természet ajándékaiból
Tudom és hiszem, hogy a tudatos táplálkozással és a tudatosan előállított és beszerzett alapanyagokkal megőrizhetjük egészségünket.
„Mit főzzek ma?”
Gyömrei Anita, a Kertem kamrájából rovat januári háziasszonya ezen a héten is segítségünkre lesz, fogadjátok szeretettel a vasárnapi étel recepteket[…] -
Vasárnapi recept a finom vidéki ízek világából
Örömmel osztom meg Veletek, hogy elérkeztünk a második vasárnaphoz, mikor az ízek világában utazhatunk tovább Gyömrei Anita kedves háziasszonyunk segítségével.
Anita ismét fantasztikus recept csomaggal készült. Törekedett arra, hogy olyan ételeket – recepteket osszon meg velünk, melyek egészségesek és szervezetünkre kedvező hatással vannak[…] -
Vasárnapi recept a tanyasi ízek világából
Az egészséges és tudatos élelmiszer előállítás egyre fontosabb életünkben.
Örömmel szeretném megosztani Veletek, hogy a mai vasárnappal kezdődően, minden vasárnap délelőtt a Kertem Kamrájából – recept gyűjteményt szeretnék átnyújtani Nektek.
Vasárnapi recept a tanyasi ízek világából fantasztikus ételeit Gyömrei Anita, Hódmezővásárhelyen Családjával élő Édesanya írta és készítette el számunkra[…]
- 01 -