- 02 -
-
Az élelmiszerpazarlás csökkentésének kulcsa a szemléletváltás
Zöldségek, gyümölcsök, húsok, péksütemények: élelmiszerek, amelyek sok magyar családnál a kukában végzik. Hogy miért? Mert megbarnulnak, megpuhulnak, megszáradnak vagy épp lejár a szavatossági idejük. Élelmiszerpazarlás? A legtöbb esetben igen, arról van szó…
Egy számomra kiemelten fontos témáról beszélgettünk a Szegedi Tudományegyetem Website publicistájával, Pósa Tamarával. Kérlek Benneteket, ha tehetitek, olvassátok el, e szakmai interjút!
Tegyünk Együtt az élelmiszerpazarlás ellen[…] -
Zümmögők, akik nélkül az emberiség nem létezne
A méhek világa mindig mutat és ajándékoz számunkra különleges dolgokat. Óvjuk védjük a méhek világát.
Örömmel osztom meg Veletek, a Szegedi Tudományegyetem hírportálján megjelent sajtóanyagot, mely a méhek napjára készült! Fogadjátok szeretettel…A zümmögők a Szegedi Tudományegyetemen falai között is különleges szereppel bírnak. Amellett, hogy az irántuk érdeklődőknek már több éve lehetőségük van kiváló szakemberektől elméleti tudást szerezni a létezésükről, Sipos József, növényorvosnak-méhészmesternek köszönhetően a gyakorlatban való működésük is elsajátítható[…]
- 05 -